BIJ ONS WEERKEN PrintcorpGroup rekruteert. Raadpleeg onze aanbiedingen

Wie zijn wij?

Wij ondersteunen en adviseren u bij de vervaardiging en productie van al uw drukwerk.
Enkele cijfers

Aantal jaren
ervaring

Vaste klanten op de Franse markt

Partners in Frankrijk

Transacties
per jaar

Offertes/jaar

Behandelde dossiers, d.w.z. bijna 300 per maand

TypoLibris, dat is een professioneel team van mannelijke en vrouwelijke grafisch experts die al hun vaardigheden tot uw dienst stellen.

Het is altijd al onze ambitie geweest u kwaliteit te leveren en een zo optimaal mogelijke leveringstermijn en prijs te garanderen. Om dat alles mogelijk te maken, ontfermen we ons over de verschillende fasen van de grafische keten.

TypoLibris is een merk van de onderneming Printcorp, SAS met een kapitaal van € 200.000 en vestigingen in Bretagne en Parijs.

Vandaag beschikt Typolibris over een exportkantoor in Shenzhen, Guangdong, China, dat wordt beheerd door een Franse medewerker die deskundig is op de Chinese boekenmarkt en in dit land aanwezig is.

Dankzij ons moederonderneming Printcorpgroup beschikken we over aanzienlijke productiecapaciteiten. Die staan aan de basis van een directe omzet van 12 miljoen euro en 3 miljoen euro via commerciële bureaus.

We vertegenwoordigen en werken samen met een veertigtal Europese en Franse drukkerijen. Al onze leveranciers zijn onderworpen aan een zeer strenge controle door onze afdeling inkoop en onderzoek & ontwikkeling.

We bezoeken regelmatig elke productieplaats, controleren de machines en testen hun capaciteiten met belangrijke dossiers. We werken al meer dan twintig jaar samen met onze leveranciers. De langdurige partnerschappen die zo zijn ontstaan, stellen ons in staat oplossingen op maat van uw budget voor te stellen.

De kracht van menselijke interactie en buitengewone tools!

Met meer dan 25 jaar ervaring hebben we krachtige softwaretools ontwikkeld om het ontwerp- en beheerproces van uw drukwerk te optimaliseren.

Dankzij ons nieuwe 100% digitale intranet kunnen we snel reageren op uw offerteaanvragen en de productie foutloos inplannen.

Alleen het beste is goed genoeg voor uw werk!

Reactiviteit

Heeft u een onvoorziene omstandigheid? Wij helpen u het hoofd koel te houden met een van onze innovatieve oplossingen.

Kwaliteit

We volgen alle fasen van uw project op.
We controleren de verpakking en zorgen ervoor dat alles tijdig wordt geleverd.

Garantie

Bestandscontrole en DTP-hulp.
We controleren systematisch
de verzonden bestanden
en waarschuwen u in geval van een fout.

De garantie van TypoLibris

Ons merk is uitsluitend gewijd aan drukwerk voor uitgeverijen.
We hebben ontzettend veel ervaring binnen de grafische kunst, zodat u altijd op kwaliteit kunt rekenen.