BIJ ONS WEERKEN PrintcorpGroup rekruteert. Raadpleeg onze aanbiedingen
Creëer uw eigen kaartspellen, dozen,
bordspellen en puzzels en win op alle fronten!
De afdeling spelletjes van

De nieuwe afdeling TYPOGAMES van TypoLibris, het vlaggenschip van de Printcorpgroup, wil vrijetijdsbestedingen volledig revolutioneren en onder meer inspelen op de sterk gestegen vraag naar bordspellen, die sinds de coronacrisis populairder dan ooit zijn. De oprichting van Typogames werd ingegeven door de talrijke verzoeken van klanten die spellen, kaarten, orakelkaarten, educatieve & familiespeldozen, bordspellen, puzzels … wilden uitgeven.

Om aan deze behoefte en aan deze nieuwe markt tegemoet te komen, hebben onze afdelingen inkoop en onderzoek & ontwikkeling een jaar lang een grootscheepse inkoopcampagne gevoerd. We zijn partnerschappen aangegaan met Franse en Europese leveranciers en hebben een productiecentrum opgezet dat elk productieverzoek van A tot Z verzorgt. Net zoals voor onze boeken, hebben we elke productieplaats bezocht, het machinepark gecontroleerd en getoetst aan de hand van belangrijke referentieprojecten. En het resultaat mag er zijn, want nu al liggen er verschillende producten klaar, van koffers en kaartspellen, tot complete speldozen met borden en spelregels.

SETS SPEELKAARTEN, GEPERSONALISEERDE KAARTEN

TypoLibris is een echte expert op het vlak van speelkaarten. We helpen u graag met de bewerking, productie en druk van speelkaarten, in verschillende thema’s, formaten, afwerkingen en verpakkingen.

Onze teams hebben een inventaris opgemaakt van alle Europese en Aziatische partners in dit specifieke segment. Wij hebben hun producten bekeken, gecontroleerd en vervolgens getest, zodat we u vandaag professionele en deskundige producten tegen de beste prijs kunnen garanderen.

We kunnen alle formaten aan (standaard of specifiek) en ook gedetailleerd drukwerk schrikt ons niet af. Hetzelfde geldt voor de verpakking, dat een eenvoudig bedrukt etui kan zijn of een kartonnen doos (deksel, lade…).

Bij het drukken hechten we veel belang aan de kleur en de verschillende afwerkingen (lamineren, vergulden, reliëfdruk, enz.). We vinden het belangrijk dat uw producten uw persoonlijke toets behouden en doen er alles aan om de kosten en termijnen te optimaliseren.

Heeft u een project? Neem contact op met ons studiebureau. Zij begeleiden u met plezier.

U hebt een spel kaarten ontworpen, voorspellende tarotkaarten, persoonlijke-ontwikkelingskaarten, orakelkaarten, met instructies en een mooi doosje (een ladedoos, een luciferdoos, een doos met één vak); en u kunt niet wachten om uw kaarten te laten drukken?

Met onze speldrukker TypoGames kunt u 32 tot 100 orakelkaarten* ontwerpen en een gepersonaliseerde verpakking met wig, boekje en zakjes maken.

Uw kaarten en alle toebehoren worden vervolgens gedrukt en verpakt in hun doos, zodat u ze kunt verdelen en verkopen.

*Er wordt automatisch een afgeronde hoek gemaakt op de kaarten.

Neem voor elk bijzonder verzoek contact op met uw fabrikant-adviseur. Hij adviseert u met plezier.
GEZELSCHAPSSPELLEN

TYPOGAMES beheerst en biedt een brede waaier aan technieken aan om zelfs de meest complexe bordspelprojecten tot leven te brengen. TYPOGAMES adviseert u bij het unieke bordspel van uw uitgeverij en begeleidt u van de prototyping tot het op maat maken van de bordspeldozen en alle onderdelen (spelborden, kaarten, instructies, scheidingen, figuren, pionnen, enz.).

Wij helpen u bij de productie van uw spel en staan u bij met gedegen advies.
LEUKE PUZZELS

We produceren al vele jaren puzzels en adviseren u met plezier over het formaat en de materialen. We kunnen ook puzzels op maat maken. In dat geval moeten we wel een snijwerktuig op maat maken, waardoor de prijs hoger zal uitvallen. We moeten dan ook meerdere exemplaren produceren om de kosten per eenheid rendabel te houden.

puzzle-ludique
PUZZELS OP MAAT

Heeft u hulp nodig
om uw volgende puzzel te maken?
Wij helpen u uw project te verwezenlijken!

Neem gerust contact met ons op en laat ons de grootte van uw puzzel en het aantal stukken weten. We bieden standaardpuzzelformaten aan met de meest voorkomende aantallen (500 tot 1000 stukjes). Ook uw puzzeltafel personaliseren we graag met structuurvernis, een afgevlakt oppervlak, vergulding …

We hebben veel ervaring met het maken van puzzels, dus neem gerust contact met ons op om uw volgende project te bespreken!
ONS STUDIEBUREAU

We stellen u een team van professionals ter beschikking die uw project van begin tot eind opvolgen en aan al uw verwachtingen voldoen. Wilt u een spel op maat laten ontwerpen? We luisteren naar uw doelstellingen en adviseren u op basis van de doelgroep en het thema.

Behoefteanalyse: doelgroep, doelstellingen, technische beperkingen
idee + test + validatie

Neem nu contact op met een van onze fabrikanten-consultants.
U stelt hun advies ongetwijfeld op prijs!
imprimeur-certif
GECERTIFICEERDE
DRUKKER
echantillon-gratuit
GRATIS
PROEFDRUK
livraison-rapide
SNELLE
LEVERING
devis-immediat
ONMIDDELLIJKE
OFFERTE
respect-env
MILIEUVRIENDELIJK