BIJ ONS WEERKEN PrintcorpGroup rekruteert. Raadpleeg onze aanbiedingen
De afdeling uitzonderlijke boeken van
WIJ DRUKKEN PRESTIGEBOEKEN VOOR U

Dankzij onze ervaring met kunstboeken, kunt u bij ons terecht voor een kwaliteitsvolle drukdienst. Wij drukken al uw salontafelboeken over kunst, uw tentoonstellingscatalogi, uw verzamelboeken, uw design- en fotoboeken …

We zijn ook gespecialiseerd in de productie van boeken in groot formaat en in specifieke afwerkingen, zoals linnen, leder of andere specifieke boekbindingen, kisten, etuis en koffers.

tache-rouge-violet
FILOSOFIE

Wij ontwerpen, produceren en drukken de projecten van Art & Typo voor de meest ambitieuze uitgevers in Frankrijk, België en Zwitserland.

Art & Typo, dat is een productieplatformstudio die gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van uitzonderlijke boeken en catalogi van ongeëvenaarde kwaliteit.

Dankzij onze bezoeken aan productiesites voor onze drukwerkaankopen, hebben wij sterke partnerschappen opgebouwd met de beste producenten van salontafelboeken in Frankrijk en Spanje, maar ook in andere landen in Europa en Azië. Art & Typo neemt alle logistieke aspecten van de boekproductie van u over, of uw werk nu in Frankrijk of in het buitenland wordt gedrukt.

De vele mannelijke en vrouwelijke grafisch experts in het team van Art & Typo stellen hun talent met veel plezier tot uw beschikking.

ALLEEN HET BESTE IS GOED GENOEG VOOR UW WERK!

Het is een waar plezier om uw kunstboek te mogen drukken

VOLDOENING

Bij Art & Typo kunt u rekenen op een deskundig team voor al uw verzoeken. Onze adviseurs ontfermen zich volledig over uw project en staan u bij met professioneel advies. Zo wordt uw werk echt uitzonderlijk.

Ze reageren snel op verzoeken en leveren een dienstverlening op maat van uw buitengewone project.

Ze helpen u bij de keuze van de papiersoorten, de bindwijze, de vormgeving en de afwerking voor uw project.

Wilt u ook graag wat hulp bij het ontwerpen van uw bestanden? Onze afdeling grafische vormgeving en conformiteit helpen u bij het preproductieproces.

DIENSTEN

Een van de basisprincipes van Art & Typo is het respecteren van deadlines.
U kunt erop rekenen dat ons betrouwbare team uw deadlines haalt.

Ons platform voor productiebeheer organiseert de productie van uw project van A tot Z, zonder ook maar één detail over het hoofd te zien.

PRODUCTIE

Art & Typo is gespecialiseerd in prestigeboeken. Veel van onze boeken zijn echte parels qua ontwerp, druk- en bindwerk en zijn te vinden in boekhandels, musea en prestigieuze galerijen in Frankrijk, België en Zwitserland.

We beschikken over ultramoderne offsetpersen en stochastische rasters. We naaien al onze boeken volgens de smyth-methode, een duurzame binding van hoge kwaliteit die zowel voor harde als zachte boekomslagen kan worden gebruikt.

We zijn ervan overtuigd dat we u de best mogelijke waarde geven voor elke euro die u investeert. We bieden bepaalde standaardmaterialen, -procédés en -formaten aan die we hebben laten testen door onze meest veeleisende klanten. De rest werken we op maat uit. Ontdek meer over onze producten en neem een kijkje in onze catalogi.

Neem contact op met onze experts voor een offerte op maat!

SUMOBOEKEN

We produceren ook boeken in groot formaat: boeken die lang zijn of dik, omdat ze zeer veel pagina’s tellen.

Veel van onze klanten vertrouwen op ons voor de productie van hun extra grote boeken, die ze vervolgens als prestigieuze verzamelvoorwerpen tentoonstellen.